Nieuwtje!


nieuws!

Afbeeldingsresultaten voor klavertje vierHet nieuwtje!

 

Wat heb ik jullie lang laten wachten.. bijna 3 maanden! Ik hoop dat jullie nog nieuwsgierig zijn na zo’n lange tijd!

Ik vertelde dat ik per 1 juni 2019 een praktijkruimte heb in gezondheidscentrum Het Witte Huis in Kerkdriel.

De ruimte is inmiddels ingericht, mijn website is vernieuwd en achter de schermen heb ik hard gewerkt om mijn nieuwe uitdaging verder te kunnen ontwikkelen.

 

Wat ga je doen in de praktijkruimte Marloes? Ik hoor het jullie denken…

Ik wil graag de volgende diensten aan gaan bieden naast mijn werkzaamheden als individueel begeleidster in de klas en de thuisondersteuning;

 

Begeleiding in kleine groepjes en individuele begeleiding:

Samen op ontdekkingsreis gaan en van elkaar leren dat staat centraal bij de begeleiding in kleine groepjes. We werken samen aan de doelen die we hebben opgesteld in het ontwikkelingsplan. De begeleiding in groepjes vind plaats in de praktijkruimte van MK begeleiding op maat in Het Witte Huis in Kerkdriel. Centraal staat het hebben van plezier en in een ongedwongen setting mogelijkheden van jezelf ontdekken en leren van elkaar.

Leespraatbegeleiding:

Leespraat is een methode die wordt gebruikt om de spraak,- en taalontwikkeling te stimuleren.

Kinderen met Downsyndroom hebben bijna allemaal belemmeringen op het gebied van de spraakontwikkeling. Het begrijpen loopt relatief sterk voor op het praten.
De ontwikkeling van het praten wordt bemoeilijkt door problemen met het gehoor en met het auditief (via horen) verwerken van informatie. Het visuele kanaal functioneert echter doorgaans veel beter.

( bron: www.stichtingscope.nl)

Inzet van Early intervention:

Dit is het programma van Kleine Stapjes. Een ‘ vroeghulp’ programma voor kleine kinderen met een ontwikkelingsachterstand.

Zijn er na het lezen nog vragen of wil je graag weten of ik iets kan betekenen voor jou en je kind stuur me een mailtje of vul het formulier in op de website zodat ik contact met je kan opnemen.

Groetjes,

Marloes